Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

23 de febrer del 2012

tarda de ganxet solidari

Dilluns em vaig llevar i tot em donava voltes... no, aquesta vegada no era un atac de vertigen, era ressaca d'emoció directament!!!
No sabia ni a quin dia estavem i em va costar posar els peus a terra i adonar-me'n que erem dilluns (una mica extrany perque no hi havia escola...) i que tocava anar a treballar i aquestes coses...
Missatges d'agraiment al mòbil (poquets però molt intensos), algunes fotos que jo em vaig oblidar de fer, embolicada tota la tarda a ensenyar, teixir, saludar... fins i tot ens vam oblidar d'avisar que voliem fer un sorteio...
Només puc donar-vos les gràcies, a tot@s, per venir i fer que fós tant maco... Especialment a l'ari, perquè em fa l'efecte que això només serà l'inici... i a les 4 lloques que us vau afegir a la festa: mei, isabel, monika i virgi!!!
Aquí teniu unes quantes fotos..
I no oblideu, que aquest diumenge al matí, repetim a Sabadell...

Oui, c'est moi!!!

Ensenyant...

Part de la producció de la jornada

Gràcies milola, per l'acollida!!! Tornarem...

Gràcies una vegada més Milola, per l'acollida!!!

2 comentaris:

Rosa Maria ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Rosa Maria ha dit...

L'enhorabona per aquest projecte tan bonic, acolorit, engrescador i sobretot solidari. Fa goig veure la gentada i tothom "a la feina". Els projectes que es fan amb il·lusió i posant-hi tots els sentits ja ho tenen això: el resultat és esplèndid. M'encantaria que poguéssim col·laborar i fer alguna cosa plegades.
Una abraçada ben forta.
Rosa Maria
http://entrellanesifils.blogspot.com