Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

26 de gener de 2012

London 2012 [3]

Aterrades a London amb una hora més a la butxaca.
Anem a buscar el tren que ens porti al centre. Primer el shuttle fins a l'estació, després l'express en first class (acojonando al revisor, que qualsevol s'atreveix a dir-li a 10 cococcoós guiris que surtin de la first class i se'n vagin a la borregueros class)

Arribem a Victoria Station. Don't cross the line!!! que vaig a preguntar!!!

Pugem al bus turístic i fem 18 parades fins a Baker Street, així en un pim pam ja hem vist Buckingham Palace, l'abadia de Westminster, el Big Ben, Harrods i Hyde Park... ooohhhhh que boniiiiicccc!!!


Busquem l'apartament, necessitem fer un pis i un pos, descarregar i anar a menjar algo, que estem canines!! Hem arribat massa tard i no som a temps d'anar a Portobello Market, a Notting Hill... haurem de deixar-ho per un altre dia...


Nenes, hem vist un pub des del bus que feia mooolt bona pinta... vinga doncs nem pallá!!! a menjar fish and chips!!!
No es per tirar coets el fish and chips, però tampoc està malament... pelin sosin, però bueno, ja no podem dir que no n'hem menjat!!! I ara què fem?? Un cafè!!Un passeig pels carrers fins a Piccadilly, em sembla que hem passat pel carrer més car de tota la ciutat... no entrem a cap botiga que la visa petaria!!!


Si volem aprofitar la tarda hauriem de tornar a pujar al bus... doncs vinga!! Trafalgar Square, St. Paul's Cathedral, la city, Tower Bridge... en tornant cap al centre veiem una perspectiva diferent del Big Ben i les cases del Parlament... es de postal!!!


última parada Victoria Station... el conductor del bus s'enrotlla i ens porta "by the face" fins a la porta de Harrods perque és l'últim trajecte i ja va fins la cotxera... hem flipat!!!
que portaràs de record a casa?? uns audiòfons de l'autobus i unes capelines... que som catalanes!!! i són de gratis total!!!

[To be continued]

1 comentari:

Carmen ha dit...

I only can say wonderfulll !!!