Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

17 de desembre de 2011

per molts anys lloca EvaP!!!

avui fa 40 anys una bona amiga...
la que em va regalar les agulles de la seva mare i iaia, amb la que vam compartir embaràs i ara els nostres nens comparteixen classe
un estoig de llana, amb material escolar com a futura mestra d'infantil i una polsera de mataró, com a bona capgrossa... li agradarà... i una cançó i un poema... que plooori, que ploooriii...
no volia festa?? doncs tindrà festa!!!