Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

23 de desembre de 2010

traumes infantils: les notes

Treure 8 excel·lents, 1 notable i 1 bé (mardita gimnasia...) està bé... (esta bé!!?¿?¿?¿?¿!)
Podries esforçar-te una mica més, no??
Aquest era el comentari que rebia cada trimestre, quan carregada d'excel·lents i algun que altre notable, ensenyava les notes al meu pare...
jolin papa, algun dia també m'haguessis pogut felicitar no?
Sé que a la seva manera n'estava orgullós, però a la seva manera...
Resultat: les notes van deixar de ser brillants, no pels incentius de casa, suposo, sino perque les matèries deurien anar complicant-se i pels "pajaritos" que ens omplen el cap a determinades edats, tampoc vaig rebre grans comentaris al respecte, cadascú feia la seva feina a casa i s'havia de fer el millor possible, jastá.
Intento que els meus fills sàpiguen que valoro el seu esforç transformat en bones notes (sense premis, sense càstigs, només amb un bona feina!! ja n'hi ha prou)
Han anat bé les notes aquest trimestre??

2 comentaris:

Bugaderes39 ha dit...

A mi, una vegada que vaig treure tot excel·lents i un notable (mardita gimnasia...), em van comprar un MiniMilk i encara me'n recordo!!! Ànimes paral·leles... M'has inspirat.

sonieta ha dit...

que fuerte que fuerte... no ens ho haviem explicat mai això... i mira que ens n'hem fet de confidències... jajajaj som ànimes bessones i no ho sabiem

minimilk!!!