Benvinguda

Lloca: (1) Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. (2) Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. (3) Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!
I perquè "lloques"? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera. Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades (i convidats) a deixar els vostres comentaris!

5 d’agost de 2009

Benvinguda

Lloca: Femella d’aviram, especialment gallina, que cova i cria els polls. Dona Grossa i estarrufada o voltada de criatures. Persona que adopta una actitud protectora envers els altres.

Sigueu totes benvingudes al meu blog. M’ha costat molt d’arrancar però finalment he aconseguit inaugurar-lo, ara només espero que continuï amb més o menys intensitat tanmateix com les nostres vides!

Perquè lloques? Doncs perquè em sento plenament identificada amb la primera definició del terme, amb menys intensitat amb la segona i bastant amb la darrera.

Tant el meu cercle d’amistats íntimes com amb el cercle de les mares de l’escola amb les que comparteixo molts moments de la rutina diària és sovint que adoptem aquesta postura de “lloques” i a partir d’aquí sorgeixen infinitat de converses que són les que m’agradaria anar deixant il.lustrades al meu humil blog.
Esteu per tant convidades ( i convidats) a deixar els vostres cometaris!

5 comentaris:

carmen ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
sonieta ha dit...

ho has clavat noia, si senyor!! no som males mares, no som mares "loques"... som unes LLOQUES!!! amb majúscula i el cap ben alt... i què?!?!

benvinguda al món bloggeril, ja parlarem

molt bones vacances

lloca3 ha dit...

ENDEVANT AMB EL BLOG!!EM SENTO PLENAMENT IDENTIFICADA AMB LA LLOCA, LA BALENA ...I QUE?????
EN FI, HE RIGUT UNA ESTONA. FINS AVIAT!!
VIRGI

Anònim ha dit...

ei lloques, m'heu fet riure, i a mes a mes us he de dir que a nosaltres, som un grupet d'amigues, ens diuen les lloques, jajaja!!! m'agradaria unir-me a vosaltres!

sonieta ha dit...

lloca Anònima... Sigues Benvinguda!!! encara que si ens dius el teu nom sabrem si ens tornes a visitar alguna altra vegada...