2 de setembre del 2010
traumes infantils: el iogurt s'ha d'escalfar al bany maria
No us podeu imaginar lo realment asquerós que està un iogurt danone blanc calent... o tebi... es ASQUERÓS!!!! però en ple hivern o te'l menjaves així o no te'l menjaves, que et podies refredar si te'l prenies directament de la nevera...
Amb tot el carinyo del món, la meva mare ens escalfava els iogurets al bany maria (havien de ser naturals, això si!!! de gustos no perque tot eren colorants... a ca la iaia en menjavem de fruita -sense escalfar- però amb tropezones, perque de gustos no perque tot eren colorants). Sort en vam tenir de no viure la època microones... sort!!!
La màxima variació en temes iogurils, venia amb els de vidre (també blancs, com en deiem a casa dels naturals) destinats a dies de festa o a quan ens trobavem malament.
Resultat: Quan vam tenir una edat o ens vam rebelar o ella els va tastar (no recordo com es va produir el canvi a casa) ens els vam poder menjar directament de la nevera i vam començar a tastar-los tots... menys els de gustos perque tot eren colorants...
Us podeu imaginar que a casa meva, els meus nens mengen els iogurts directament de la nevera i del gust que volen (la fageda no hi posa colorants, je jejejeje) i natillas i actimel i petit suisse i iogurt liquid i cuajada i activia i el que siguiiiiiiiiii... la visita al supermercat inclou un apartat de veneració de la nevera de lactis
De què lloquegem:
traumes infantils
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada