lloca sonieta - deixa'm pensar... et presento el meu marit... jajajja
però també et passo la recepta, perquè és molt fàcil de fer i perquè som lloques!!!
- 50 gr de mantega
- 75 ml de nata líquida
- 200 gr de xocolata negra
- 1 rovell d'ou
- 2 cullerades de pell de taronja ratllada
- 2 cullerades de Grand Marnier o Cointreau
- cacau en pols
Barregem la mantega amb la nata en un cassó petit.
Escalfem a foc lent fins que la mantega es fongui i tot comenci a bullir.
Apartem del foc i afegim la xocolata a trossets. Ho tapem i ho deixem reposar fins que la xocolata hagi quedat fosa. Remenem fins que quedi una pasta fina.
Afegim el rovell d'ou, la pell de taronja i el licor. Remenem.
Aboquem en un motlle allargat previament folrat amb paper film i fem un "xurro" embolicant tota la massa de xocolata.
Deixem reposar a la nevera fins que agafi la consistència que ens permetrà fer les boletes (millor d'un dia per un altre). Cobrim les boletes amb el cacau en pols i les guardem a la nevera fins que s'hagin de menjar.
Molt fàcils i boníssimes. Secret de lloca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada